Recepción aProperties

Visiti'ns a les nostres noves oficines. Estem al seu servei.

La nostra empresa

aCapital és una ​consultora localitzada en la intermediació d'actius immobiliaris amb la finalitat d'aconseguir una màxima rendibilitat al capital, mantenir el creixement i maximitzar els ingressos dels seus clients, sent especialista en actius hotelers, residencial, sòl, promoció immobiliària, superfície comercial i industrial.

Un dels valors més important de aCapital és la seva independència, ja que amb ella garanteix als seus clients un treball objectiu, compromès i dirigit a aconseguir el màxim rendiment concorde als seus criteris.

 

Sobre el Grup aFinance

Grup aFinance és una consultora immobiliària i financera que té com a principal activitat la intermediació d'actius immobiliaris i financers.

Grup aFinance està format per 5 empreses: aProperties, aTemporal, aFinance, aCapital i aRetail, que ofereixen solucions integrals i personalitzades en qualsevol operació relacionada amb el sector immobiliari i financer. Combinant entre elles una sòlida vocació d'oferir un servei 360º en totes les àrees d'actuació, per donar solucions ràpides i eficaces a qualsevol projecte que es plantegi, amb el compromís de satisfer les necessitats personals dels seus clients de manera professional i eficaç.

Equipo aProperties
Despacho aProperties
Despacho Paseo de Gracia aProperties